Be2 Review

Be2 Review

Be2 is een van de grotere dating sites in België. Het aantal leden loopt dan ook bijna op tot een miljoen, en dit is uiteraard niet voor niets!

Be2 is een goede dating site, speciaal gemaakt voor mensen op zoek naar een serieuze relatie. Zo vinden zij zichzelf ook meer een relatiebemiddeling site, dan alleen een dating site. Dit vinden ze, omdat zij alleen mensen willen matchen op basis van persoonlijkheid, en niet op woonplaats of beroep.

Om dit goed te kunnen doen maakt Be2 gebruik van hun eigen, wetenschappelijk bewezen persoonlijkheidstest. Via deze test krijgt de site genoeg informatie over jou, om zo de juiste matches voor te stellen. Doordat de site zoveel naar persoonlijkheid als interesses kijkt, ontmoet je vaak leuke mensen via de site die ook echt bij je passen.

Schrijf je nu GRATIS in bij deze site »

Be2 inhoud review:

Kansen op een ontmoeting

Zo vergroot je jouw datekansen

be2 dating site

Be2: Hoe werkt het?

Gratis inschrijven

Net zoals bij vele andere dating sites het geval is, kun je jezelf eveneens bij Be2 gratis inschrijven. Dit is een vrij simpel proces en het neemt slechts enkele minuten in beslag.

Als je Be2 bezoekt, zie je direct het aanmeld formulier links staan. Hier vul je jouw geslacht, email en wachtwoord in. Zodra je op de knop “gratis registratie” drukt word je doorverwezen naar een vragenlijst. Vul dit 8-tal vragen in en druk op volgende.

Vul echter wel de vragen waarheidsgetrouw in! De antwoorden die je geeft worden, namelijk gebruikt om zo geschikte matches te vinden.

Na de eerste vragenlijst, volgen er nog wat extra vragen. Dit zijn vragen met betrekking tot je karakter voorkeuren en andere belangrijke punten. Zodra je al deze vragen hebt doorlopen, is jouw inschrijving voltooid!

Inloggen

Mogelijkheden bij Be2

Be2 App

Het heeft even geduurd, maar eindelijk heeft Be2 ook een speciale Dating App. De Be2 App heeft dezelfde functies als de site en werkt perfect op iedere smart phone.

Direct na het lanceren van de App waren al veel gebruikers begonnen met het gebruiken van de App. Ideaal natuurlijk, want je telefoon heb je altijd bij de hand. Deze verandering heeft ook het succes van de site goed gedaan. Zo zijn er namelijk steeds meer singles online en met elkaar in gesprek. Snel een leuke match dus!

Be2 memberships

Zoals eerder al geschreven, is het aanmelden bij Be2 gratis. Echter kun je met een gratis lidmaatschap helaas niet alle functies van de site gebruiken. Waar je met een gratis account, een profiel kan aanmaken, kennismaken met de site, een persoonlijkheidsonderzoek kan doen en profielen/foto’s kan bekijken. Daar heeft een betaald abonnement een stuk meer functies, bijvoorbeeld;

  • Alle benoemde gratis functies
  • Je ziet de foto’s duidelijker
  • Je ziet wie jouw profiel heeft bezocht
  • Oneindig berichten ontvangen en versturen
  • Contacten toevoegen als Favorieten
  • Contact garantie voor minstens 10 serieuze contacten

Be2 kosten

De boven genoemde functies krijg je met elk betaald lidmaatschap. Het maakt dus niet uit hoelang de looptijd is. Het enige waar de looptijd echt effect op heeft, is de prijs. De site hanteert de volgende prijzen.

Opties Totale Kosten Kosten p/mnd Korting
3 maanden 149,70 € 49, 90 € -
6 maanden 149,40 € 24,90 € -50%
12 maanden 190,80 € 15,90 € -68%

Zoals je kunt zien zijn de prijzen iets hoger in verhouding tot andere sites. Maar met zoveel serieuze singles op één site, liggen ook je datekansen net iets hoger!

Schrijf je nu GRATIS in bij deze site »

Gebruiksgemak

Be2 is een simpele site, in een mooi jasje. Op de site is eigenlijk alles voor de hand liggend en zo gevonden.

Als je inlogt zie je direct in de bovenbalk, je berichten, je contacten en een link naar de home page. Links daar onder vind je jouw profiel, foto’s en extra informatie.
Via de “je berichten” knop kom je meteen terecht in jouw inbox. En kun je direct jouw nieuwe berichten lezen en reacties versturen.

Door op de contacten knop te drukken, kom je terecht op een pagina met contact suggesties. Dit zijn personen die Be2 aan je wilt voorstellen, omdat jullie wellicht goed bij elkaar zouden passen.

Vrij simpel dus en dit vinden de gebruikers ook fijn. Zo kan iedereen gemakkelijk in contact komen met elkaar, waar en wanneer die maar wilt. En heeft iedereen een goed overzicht van alle relevante contact suggesties.

Hulp & Ondersteuning

Zoals eerder al gezegd ziet Be2 zich zelf meer als een relatiebemiddeling site, niet zozeer als een normale dating site. Dit houdt in dat zij dus graag dat “extraatje” persoonlijk begeleiding geven. Dit geldt gelukkig ook voor de klantenservice, hulp en ondersteuning die de site biedt.

Heb jij een probleem? Geen zorgen, het wordt snel opgelost. De “help button” vind je linksonder op de pagina. Zodra je hierop klikt, word je doorverwezen naar de Veel Gestelde Vragen pagina. Dit is een uitgebreide pagina met de meest gestelde vragen. De help pagina is ingedeeld in maar liefst 15 sub-koppen. Dus in de meeste gevallen staat jouw vraag er ook tussen!

Mocht dit niet het geval zijn en zoek je contact met de helpdesk. Dan is dat mogelijk via de email, via klantenservice@be2.nl. De helpdesk reageert normaal binnen 24 uur.

Be2 Veilig en Betrouwbaar?

Privacy en discretie zijn natuurlijk beide heel erg belangrijk als je het over betrouwbaarheid hebt. En er bestaan ook wel klachten over Be2, maar dat is niet meer dan logisch, als je een van de grootste Dating sites bent van België.

Wij zijn echter van mening dat Be2 zeker een betrouwbare en veilige dating site is. De site maakt uitsluitend gebruik van de veilige “https verbinding”. Dit zorgt ervoor dat niemand de door jou ingevulde gegevens kan buitmaken.

Ook gaat Be2 zeer zorgvuldig om met de door jou opgegeven informatie. Deze informatie wordt absoluut niet aan derden verstrekt. Bij Be2 ben jij eigenlijk zelf de baas over de informatie die jij wilt verstrekken aan andere gebruikers. Je bepaald bijvoorbeeld zelf wie je een bericht mogen sturen, en tevens bepaal je zelf op welk bericht je reageert. Ook heb je zelf de macht over je profielfoto, jij bepaald dus wie deze mag zien en wie niet.

Al met al doet Be2 dus flink zijn best gehoor te geven aan dit belangrijke punt; veilig daten.

Gebruikersbasis

Be2 is een grote en bekende dating site in België. De site komt tenslotte vaak in de media en daardoor is er een brede gebruikersbasis ontstaan. De man/ vrouw verhoudingen op de site zijn voordelig voor mannen, ongeveer 57% vrouw en 43% man. De leeftijdscategorie is eveneens breed, zo zijn de meeste singles op de site tussen de 35 en 70 jaar.

De site telt op het moment van dit schrijven grofweg 766.000 actieve leden. En dagelijks komen er grofweg 24.000 nieuwe leden bij. Singles die allemaal serieus opzoek zijn naar liefde en dit via deze datingsite hopen te vinden.

Samenvatting Review

Be2 is één van de beste datingsites voor serieuze singles opzoek naar een duurzame relatie. Desondanks be2 dating op een hoger niveau is, wordt het toch meer gezien als een relatiebureau. Zo is het ze gelukt om duizenden vrijgezellen succesvol aan elkaar te koppelen door middel van een wetenschappelijk bewezen persoonlijkheidstest. Op deze manier wordt je alleen voorgesteld aan singles die ook echt bij je passen en leer je meer over jezelf in een relatie.

Een dating site als deze focust zich veel meer op het vinden van de juiste partner voor jou, zodat je eigenlijk niet echt, zelf hoeft te zoeken. Na het voltooien van je registratie hoef je dus niet uren door profielen te bladeren, je krijgt de juiste profielen direct al te zien. Zo heb je hier alles zelf in de hand maar helpen zij slechts op een veilige manier bij de eerste stappen op weg naar een serieuze relatie.

Statistieken tonen aan dat meer dan 40% van de gebruikers, een nieuwe en langdurige relatie vinden.

Schrijf je nu GRATIS in bij deze site »

Een reactie plaatsen