Meetic Review

Meetic Review

Meetic is sinds 2001 actief en is met meer dan 2 miljoen inschrijvingen de populairste datingsites van België. Dit komt mede doordat deze dating site geschikt is voor alle singles, waardoor zij over een zeer groot en gevarieerd gebruikersbestand beschikken. Dit bestand zit vol met enthousiaste vrijgezellen die opzoek zijn naar een leuke date. Doordat alle profielen bij inschrijving worden gecontroleerd, maken zij het daten voor voor de gebruikers zo betrouwbaar en veilig mogelijk. Hierdoor kun je als gebruiker eenvoudig andere vrijgezellen ontmoeten in je eigen regio, stad of provincie. Daarnaast zijn ze ook één van de meest gebruiksvriendelijke datingsites, de heldere zoekfuncties helpen mee om snel contact te leggen met andere singles.

Aanmelden is volledig gratis, evenals het maken van een profiel. Doordat dit gratis kan kun je de datingsite ervaren en kijken of hij bij jou past. Past Meetic goed bij jou? Upgrade dan je account en maak direct gebruikt van alle functies die zij te bieden hebben.

Nu 3 dagen GRATIS Uitproberen »

Inhoud review:

Het succes van Meetic

Meetic is een datingsite die al meer dan 15 jaar bestaat. Door de jaren heen heeft het Meetic-team meer ervaring op de datingmarkt opgedaan. Hierdoor hebben ze nu een van de succesvolste datingsites van Nederland en België.

De datingsite is goed opgebouwd en overzichtelijk ingedeeld. Iedereen kan gemakkelijk met de site overweg. Dit heeft voor deze datingsite geresulteerd in een groot aantal leden. Leden die dagelijks actief opzoek zijn naar hun ideale partner!

Zodoende zorgen zij wekelijks voor ongeveer 35 duizend dates! En tevens is Meetic ook lid van de “Online Dating Association”. Dit is een organisatie die streng toeziet op wanpraktijken in de dating wereld. Dus jouw privacy en profielgegevens zijn zeker in veilige handen.

Meetic dating site

Zo vergroot je jouw datekansen

Meetic: Hoe werkt het?

Gratis inschrijven

Het inschrijven bij Meetic is vrij simpel en de site begeleid je eigenlijk door het proces heen. Als je naar de site surft, zie je een groot vierkant in het midden. Dit is de “aanmeld box”, hier vul je in of je een man bent opzoek naar een vrouw of andersom. Je vult jouw geboortedatum in en klikt op “Maak mijn profiel”.

Je wordt nu doorverwezen naar het volgende blok. In dit blok wordt om jouw woonplaats gevraagd. Vul deze in en klik op “volgende”. In het volgende blok word je gevraagd om; een gebruikersnaam, wachtwoord en email adres. Na deze ingevuld te hebben dien je akkoord te gaan met de voorwaarden. Druk op “bevestigen” en voilà jouw profiel is gemaakt!

Zodra jij de bovenstaande stappen hebt doorlopen, heb je een account. Echter is deze account nog niet 100% actief. Om jouw account te activeren dien je jouw email te openen. Hier staat een mail verzonden door Meetic met een bevestigingslink. Zodra je op deze link klikt is jouw account actief!

Inloggen

Meetic kosten

Opties Totale Kosten Kosten p/mnd Korting
1 maand 34,90 € 34,90 € -
3 maanden 59,70 € 19,90 € -48%
6 maanden 89,40 € 14,90 € -60%

Nu 3 dagen GRATIS Uitproberen »

Mogelijkheden

Verschillende Memberships

Net als bij vele datingsites heeft Meetic verschillende pakket opties. Zo bieden zij een gratis mogelijkheid aan, maar ook een betaald lidmaatschap.

Met het gratis lidmaatschap kun je eerlijk gezegd niet heel veel. Echter is het wel een goede mogelijkheid kennis te maken met de site. Je kunt namelijk gratis een profiel aanmaken, profielen zoeken, maar daarbij houdt het eigenlijk op. Wil je berichten versturen, lezen, winks versturen en gebruik maken van alle andere functies? Dan zou jij een betaald account moeten kiezen.

Meetic biedt hun leden diverse mogelijkheden qua betaald lidmaatschappen. Echter verschillen deze abonnementen alleen in prijs. Zo bied Meetic bij lange looptijd lidmaatschappen een grote korting. Meetic biedt lidmaatschappen aan voor; 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Met alle drie de betaald lidmaatschappen kun je gebruik maken van de volgende functies:

  • Ongelimiteerd lezen en schrijven van berichten.
  • Zien wie er interesse in u heeft.
  • Uitgebreid zoeken naar leden.
  • Favoriete zoekopdrachten opslaan.
  • Zien wie je profiel hebben bezocht
  • Gebruik maken van de Meetic App.
  • Speciale kortingen en aanbiedingen voor Meetic evenementen voor singles.
  • Ook alle “standaard” functies van het gratis abonnement zijn uiteraard beschikbaar.

Meetic App

Zoals alle grote datingsites gaat ook Meetic goed met zijn tijd mee. Zo hebben zij tegenwoordig zijn eigen Dating App! De Meetic-App is gekomen als antwoord op de steeds grotere populariteit van Dating Apps.

De App werkt vrij simpel, zoals we ook van Meetic gewend zijn. De Dating App bezit alle functies die de computer versie ook heeft. Dus nu heb jij altijd jouw Dating App bij de hand. Dus kan je non stop reageren en berichten lezen, waar je ook bent!

De Meetic App is te vinden in de Google Play Store en in de Apple Store. Installeer hem dus direct nadat je lid ben geworden.

meetic single events

Meetic Single Events

Meetic is een geliefde dating site. Dit komt ook, omdat zij graag een extra stapje zetten voor de singles. Zo organiseert Meetic regelmatig leuke Single Events voor de leden van de site.

Op deze Single Events kunnen de singles eens inn het echt kennis maken. In plaats van het “standaard” via internet kennis leren maken. De events staan erom bekend geliefd te zijn bij de leden en het is altijd een gezellige dag.

Tevens is het een goede kans nieuwe singles te leren kennen en misschien zelfs jouw toekomstige partner!

Gebruiksgemak

Meetic is een vrij simpele en overzichtelijke site. Het succes van de site zit hem ook deels in dit simpele gebruik. Zo kan iedereen zonder allerlei lastige stappen genieten van zijn online dating ervaring.

Wat het gebruikersgemak helemaal vergroot is natuurlijk de Meetic App. Nu hoef je niet meer zoals bij sommige sites, te knijpen met je ogen om alles goed te kunnen zien. Nee, je download de App en je kan gelijk verder met hetzelfde gemak als op de pc.

Hulp & Ondersteuning

Mocht je op zoek zijn naar een speciale functie. Of kom je ergens niet uit, is het altijd fijn als er een helpende hand is. Dit heeft Meetic gelukkig goed begrepen. Ze hebben een nette klantenservice, bekend als het “Customer Care Team”. Dit Customer Care Team, staat dagelijks voor de klanten klaar. Je komt simpel weg met ze in contact door een contact formulier in te vullen. Dit formulier vind je onder het kopje “Help/contact”.

Voor de meer basic vragen hebben zij een uitgebreide selectie van meest gestelde vragen. Hier door is het vaak niet eens nodig de Customer Care te contacten!

Meetic Veilig en Betrouwbaar?

Veiligheid is uiteraard een heel belangrijk punt. En gelukkig begrijpt Meetic dat goed en staat veiligheid bij hun voor op. Gebruikers die zich veilig voelen op het platform zullen ook veel positiever in hun dating ervaring staan. En daar door zullen zij dus ook sneller succes hebben, met het vinden van een partner. En daar draait het natuurlijk om!

Wij kunnen wel concluderen dat Meetic een veilige en betrouwbare dating site is. Daarnaast gaan zij goed om met de privacy van hun leden, en worden ook jouw betalingen uiterst zorgvuldig behandeld.

Tevens is Meetic ook lid van het “Online Dating Association”. Deze organisatie houdt streng toezicht op alle misstanden in de dating branche.

Gebruikersbasis

Op de site vind je een grote diverse groep van singles. Allen op zoek naar een succesvolle relatie of een leuke vriendschap. De verhoudingen tussen mannen en vrouwen liggen goed. De meeste gebruikers van Meetic zijn tussen de 25 en de 55 jaar oud.

Nu 3 dagen GRATIS Uitproberen »

Een reactie plaatsen